Pantterinaiset etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo,koris,basketball,basket, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Naisten III-divisoona. Joukkueeseen kuuluu 18 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Pantterien naisten joukkue muodostuu eteläisen alueen III-divisioonaan kevätkaudelle 2015.

Joukkue pelaa 4-6 aikuisen naisen pohjarungolla, jota vahvistaa 10 kpl 96-99 syntyneiden A/B-tyttöjen I-divisioonan pelaajaa. Joukkueen rungon muodostaa tässä vaiheessa sitoutunut 12-15 pelaajan pooli. Pantterinaiset etsivät joukkoonsa kuitenkin yhä uusia pelaajia ja erityisesti II-IV divisioonan pelitasoon tottuneita aikuisia koripalloilijanaisia, joita kutsutaan mukaan harjoituksiin Itä-Helsinkiin ja tutustumaan joukkueen toimintaan.

Joukkueen kotihallit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Laajasalossa (palloiluhalli) ja Herttoniemenrannassa (liikuntahalli).

Joukkue pelaa omalla tasollaan tavoitteellista koripalloa ja erityisesti nuoremmat pelaajat, paitsi luovat joukkueen pelillisen vauhtirungon, mutta joukkueen keskeinen tavoite on tarjota merkittävä kasvualusta Pantterien vanhemmille tyttöjunioreille tulevia aikuissarjoja varten, sekä kehittääkseen omaa pelillistä osaamistaan juniorisarjoissa menestymiseksi. Samalla joukkueen aikuiskaarti tarjoaa nuoremmille vankkaa pelaajakokemusta ja pelitasoa, josta nuoremmat voivat ammentaa omaan kehittymiseensä.

Mikäli olet aikuinen nuori pelaaja, tai iäkkäämpi kokenut koripalloilijanainen, ota yhteys Pantterien toimistoon sähköpostilla: pantteritry(miuku)gmail(piste)com, tai soita/SMS: 045-800 2050 - ja kerro itsestäsi, niin jutellaan toiveistasi ja tavoitteista ja sovitaan miten Sinustakin voisi tulla Pantteri seuran naisten joukkueeseen.

Toimintaamme voit tutustua jo ennakkoon verkossa osoitteessa: www.pantterit.com, tai Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/pantterit

Katso myös Instagram: http://instagram.com/pantterit & Twitter: https://twitter.com/pantterit

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 7 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Pantterinaiset: kokoonpano